Domov
Prihranite - spremljajte DNEVNO SVEŽE AKCIJE po vsej Sloveniji in izdelke v katalogu!
Pošlji prijatelju

Oglaševanje


Oglaševanje je najpomembnejši vidik uspešnega poslovanja v sodobnem svetu.

Zaradi dinamičnega in kompleksnega spletnega okolja postajajo spletne predstavitve podjetij vedno bolj tehnološko izpopolnjene, vsebinsko bogatejše in uporabnikom prijazne. Kljub temu pa ugotavljamo, da se nastopa na spletu večina podjetij loteva na napačen način.

 

 

 

Ne pozabite – spletna predstavitev mora prinašati nove kupce, obveščati stare in prodati več!

 

 

 

Na našem spletnem portalu lahko predstavite v obsegu po vaših potrebah in željah. Med drugim za vas izdelamo:

 

 

1. Poseben spletni oglas, ki vsebuje:

 

 -> primer spletne predstavitve na portalu informacija.net.

 

Celoten oglas za vas izdelamo mi - vi pa ga lahko kadarkoli in kakor koli želite spreminjate sami!

 


 

 

2. Oglašujete lahko tudi vašo posebno ponudbo ali določeno mesečno akcijo!

 

 

 

Naš poseben projekt, po imenu Dnevno sveže akcije, je zasnovan kot odgovor na problematiko, s katero se srečujejo velika in manjša podjetja, ko se odločajo za oglaševanje svoje ponudbe. Slednjim prav majhnost in iz nje izhajajoči problemi, omejujejo možnosti za izvedbo večjih oglaševalskih kampanj.


To posledično pomeni manj prodaje, manj prihodka  in s tem manj sredstev, kar probleme še dodatno potencira ...


Dejstvo je, da digitalni mediji postajajo vse bolj priljubljeni. Prisotnost na internetu s spletnimi stranmi in različnimi oglasi je za večino podjetij postalo del vsakdanjika. Zbiranje e-naslovov in pošiljanje e-mesečnikov  bazi naročnikov, je že druga zgodba. Še vedno pa ostajajo družabna omrežja v večini podjetij neizkoriščena priložnost. Predlagana rešitev (Dnevno sveže akcije) temelji na današnjih tehnoloških možnostih in navadah Slovencev, a je obenem odprta za širitev v skladu z razvojem tehnologije.

   Na portalu www.informacija.net je dnevno objavljenih preko 200 različnih vrst akcijske ponudbe po celi Sloveniji. Rubrika Dnevno sveže akcije je najbolj obiskana vsebina na portalu.

 


Obiskovalec lahko izbira Dnevno sveže akcije po kategorijah, regiji in kraju, ki ga zanima. Če je ponudba zanj zanimiva, lahko:

 • v podjetje pokliče,
 • obišče njihovo spletno stran,
 • pošlje e-pošto,
 • si ogleda lokacijo podjetja,
 • napiše komentar,
 • oceni akcijo, 
 • pošlje ponudbo prijatelju ali
 • objavi akcijo na več družabnih omrežjih kot so Facebook, Twitter, blog itd..

 

 

Dnevno sveža akcija je objavljena na portalu informacija.net  in v družabnih omrežjih v sledečih rubrikah:

 • na strani dnevno svežih akcij v rubriki Ekskluzivna akcijska ponudba
 • na Facebook profilu informacija.net
 • na Twitter profilu informacijanet
 • poslana na bazo e-naslovov, razdeljeno po kategorijah


Po končani akciji je seveda na voljo statistika obiska akcije ...

 
  3. Qwilink.me - hitri spletni povezovalec
 

Nudimo vam spletno orodje - Qwilink.me, ki vam omogoča, da z enim klikom objavite novičko, akcije, izdelke ali storitve na več različnih kanalih hkrati – na spletno stran, Facebook profil,  informacija.net in spletno trgovino.  


Za objavo ne potrebujete nobenega tehničnega znanja. Novico lahko preprosto fotografirate s telefonom in je v trenutku objavljena na različnih spletnih mestih.
 

 

 

Pokličite nas na tel. št. 04 530 28 27 ali pa nam pošljite povpraševanje na e-naslov: info@informacija.net!

 

 

 


 

 

Zakaj sodelovati s podjetjem Acenta d.o.o.?

 

 

V našem podjetju nudimo programerske in oglaševalske storitve na visokem nivoju. Da je temu tako, dokazujejo številna podjetja s katerimi gradimo dolgoročna sodelovanja. Pomagali smo jim z učinkovitim nastopom na spletnem trgu, kjer so rezultati presegli pričakovanja.

 

 

V lasti imamo 3 spletne portale:

 • www.sloveniaholidays.com  je turistični portal namenjen vsem, ki  radi potujejo   in odkrivajo   skrite kotičke v Sloveniji.  S pomočjo zemljevida  uporabniki hitro in enostavno poiščejo   turistično ponudbo  posameznega kraja, regije in  priljubljene destinacije.  Ljubitelji aktivnih počitnic  pa lahko  izbirajo med pestro ponudbo športnih aktivnosti: zimske in otroške aktivnosti, kolesarstvo, wellness, rekreacija, trening, vodni športi …

 

 • www.informacija.net Iščete storitve ali izdelke za dom, vrt, avto, prosti čas, za zdravje in izgled? Najdete jih na portalu informacija.net – skupaj z bogato in raznoliko zbirko popustov, akcij, novic ter dogodkov. Oglejte si našo široko ponudbo v besedilu, sliki in tudi e-katalogu!

 

 • www.sloveniashop.net je vabljiva spletna tržnica vseh vrst proizvodov in storitev, kjer lahko kupujete in prodajate novo ali rabljeno opremo, ocenjujete izdelk, izražate mnenja ...
   

S svojim znanjem in kakovostnimi storitvami nudimo učinkovite rešitve nastopa na spletnem trgu ter uspešno obvladujemo izzive sedanjosti in prihodnosti. Naše poslanstvo je pomagati vsem, ki razmišljajo, kako bi se učinkovito predstavili širši javnosti in svetu, mi pa jim pokažemo pot uspešne predstavitve na spletu, pridobivanje novih strank in povečanje zaupanja starih.

 

Naš osnovni in edini cilj so zadovoljne stranke in dolgoročno sodelovanje z njimi.

 

Da je naša pot pravilna potrjuje tudi dejstvo da nam je zaupalo že preko 3000 naročnikov in vsako leto se njihovo število povečuje.

 

 


 

Za več informacij o vsebini naše ponudbe, za povpraševanje ali za neobvezujoč obisk našega zastopnika pri vas, pa nas kontaktirajte!

 


 

 

 

 

 

 

 

SlovenščinaEnglishDeutschItaliano

Acenta d.o.o.,
Kranjska cesta 4, 4240 Radovljica,
www.informacija.net
© Informacija.net, 2009-2016