Domov
Prihranite - spremljajte DNEVNO SVEŽE AKCIJE po vsej Sloveniji in izdelke v katalogu!
Pošlji prijatelju

Pravne informacije


 

Pravno obvestilo

 

Ta dokument opisuje pogoje uporabe spletne strani Informacija.net, ki je v lasti podjetja Acenta d. o. o., Kranjska c. 4, 4240 Radovljica.Uporaba spletne strani

 

 • Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji uporabe, s katerimi si pridržujemo pravico do sprememb. Če se s pogoji ne strinjate, uporabo strani odsvetujemo.
 • Kot uporabnik spletne strani Informacija.net se obvezujete, da le-te ne boste uporabljali za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče namene.
 • Spletne strani Informacija.net ne smete uporabljati na način, ki bi lahko poškodoval, onemogočil, preobremenil ali škodil spletni strani ali podjetju Acenta, d. o. o..
 • Ne smete si poskušati pridobiti nepooblaščenega dostopa do katere koli storitve spletne strani Informacija.net, računalniškega sistema, z njim povezanega omrežja ali podatkov o njegovem katerem koli drugem uporabniku.
 • Ne smete si pridobiti ali poizkušati pridobiti kakršnega koli gradiva ali informacij s pomočjo kakršnih koli sredstev, ki niso namenoma na voljo v sklopu spletne strani in izrecno dovoljena.
 • Spletna stran je namenjena uporabnikom za osebno, nekomercialno uporabo. Podatke oziroma informacije, ki so objavljene na spletnih straneh ni dovoljeno menjati, kopirati, distribuirati, predvajati, objavljati ali na kakšen drugi način prenesti ali prodati katerokoli informacijo.

 

 

O vsebini

 

Vse podatke bomo redno pregledovali in morebitne napake takoj odpravili. Informacija.net si pridržuje pravico do spreminjanja podatkov na teh straneh brez posebnega opozorila.

Za vsebino, točnost in natančnost podatkov na spletni strani Informacija.net ne prevzemamo nobene odgovornosti.

 

 

Druge povezave

 

Spletna stran Informacija.net lahko vsebuje povezave - linke na strani drugih podjetij ali oseb. Linki so namenjeni le za informiranje uporabnikov. Informacija.net ne prevzema odgovornosti za točnost informacij in vsebino teh strani. Prav tako, ne velja izjava o varovanju osebnih podatkov za povezave, ki vsebujejo povezave do drugih oskrbovalcev izven Informacije.net.

 

 

Varstvo osebnih podatkov

 

Osebni podatki: ime, priimek, elektronski in/ali navadni naslov.

Naša politika varovanja osebnih podatkov je naslednja:

 • Nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov.
 • Za uporabo vaših podatkov vam bomo vedno jasno povedali, kdaj bomo le-te uporabili.
 • Vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji osebi, razen, če tako zahteva zakon.
 • Nikoli vam ne bomo pošiljali e-sporočil, na katere se niste prijavili.
 • V primeru, da ste se prijavili na e-novice in jih kasneje ne želite več prejemati, se lahko enostavno odjavite.


Neosebni podatki (avtomatično beleženje informacij)

Kadar obiščete spletno stran
Informacija.net se informacije avtomatično beležijo na naši spletni strani, uporabljamo pa jih izključno za merjenje obiskanosti naše spletne strani, všečnosti spletne strani ter izboljšanje vsebin in uporabnosti spletne strani. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretji osebi. Avtomatično se beležijo naslednji podatki: število obiskov, povprečen čas obiska, obiskanost strani, uporaba spletnega iskalnika ...).

 

 

SlovenščinaEnglishDeutschItaliano

Acenta d.o.o.,
Kranjska cesta 4, 4240 Radovljica,
www.informacija.net
© Informacija.net, 2009-2016