Hit poletja – sandali s polno peto

‹ Nazaj

Ljubiteljice poletja nestrpno pričakujejo dan, ko bodo lahko za nekaj časa pospravile toplejša oblačila ter obutev ter nase nadela lahkotnejšo opravo. Superge in zaprti čevlji na sploh se bodo skupaj z nogavicami za določen čas pospravili v garderobne omare. Na plan bodo prikukali živo pisani poletni sandali in druga poletna obutev. A še preden se temperature naglo dvignejo, modne sledilke že natanko vedo, kaj bo hit poletja, ki sledi. Letos bodo to med drugim zagotovo poletni sandali s polno peto – tudi takšno precej visoko.

Vse bolj priljubljeno je spletno nakupovanje obutve pa tudi ostalih izdelkov. Že sedaj si pripravite seznam najbolj priljubljenih spletnih prodajaln z obutvijo, kjer vas med drugim čakajo top poletni sandali s polno peto in še v drugih številnih podobah. Na seznam spletnih prodajaln ne pozabite vključiti cityfashion.si, kjer nakupujejo odlično ozaveščene predstavnice nežnejšega spola, ki natanko vedo, kaj dati nase, da so opažene in občudovane.

Izstopajte z atraktivnimi sandali v rumenem odtenku

Poletni sandali s polno peto so še toliko bolj dobrodošla izbira, ker se lahko odlično kombinirajo skoraj z vsemi kosi oblačil. Pri izbiri sandal ima ne nazadnje izjemno pomembno vlogo tudi barvni odtenek. Če ste pristaš enobarvnih oblačil, je vaša izbira veliko svobodnejša. V nasprotnem primeru imate nekaj malih omejitev. Sicer pa je dandanes moderno marsikaj in če znate nositi še tako neskladno barvno kombinacijo, je to izjemen plus za vas in vaš stil.

Najverjetneje si do sedaj niste drznili nositi sandal v živo rumeni barvi – takšne, ki so izjemno atraktivnega videza, prepleteni s številnimi trakci, ki jih elegantno ovijete okoli noge. Ali pač? Vam pokažemo nekaj izjemnega? Izvolite -> Noro privlačni poletni sandali, kajneda? Še posebej dobro se vam bodo podali, če je vaš ten kože nekoliko temnejši. Za piko na i pobarvajte še nohte na nogi v kakšnem mikavnem barvnem odtenku. Tudi bela lepo pristoji poleg. Sicer pa takšne sandale lahko dobro kombinirate s kavbojkami, krilom, oblekico. Peta je polna, a ni preveč visoka – 3 centimetre. Z njimi se boste lahko udobno sprehajale, oči mimoidočih pa se bodo zagotovo ustavljale na vaši novi poletni obutvi.

Za vse ljubiteljice roza barvnega odtenka

Poletni sandali s polno peto v roza odtenku? Vsekakor! Nekateri med vami ste noro zaljubljeni v golden rose odtenek, ki že nekaj časa kraljuje na trgu. Golden rose oblekica, tunika … Kaj pa sandali za poletje v golden rose barvnem odtenku? Takšni elegantni s kar precej visoko peto? Za kakšen bolj svečani poletni dogodek ali pa preprosto za zmenek v dvoje? Kaj pa kaj takšnega? So vam všeč? TOP!